>

Particulieren

Meer informatie
>

Bedrijven

Meer informatie
>

Projecten

Meer informatie
>

Referenties

Meer informatie

referenties-JK Schilderwerken Veghel


Jacqueline Dijkstra
18 januari 2024

Een echte vakman met liefde voor zn vak!

Ivonne van dijk
18 januari 2024

Jasper heeft mijn huis een mooi wit kleurtje gegeven. Hij is netjes te werk gegaan en heeft hard gewerkt. Goed gedaan. Bedankt Jasper, ik ben er erg blij mee!

Wouter Horck
18 januari 2024

JK schilderwerken heeft ons hele huis van boven tot onder fantastisch goed geschilderd! Jasper gaat zeer zeer grondig en nauwkeurig te werk en het eind resultaat was dan ook nog beter dan verwacht. Het vakwerk knalde van de muren!! Jasper, super bedankt en zeker tot een volgende keer!!

Alles is mooi gemaakt?

Mariejan Dijkstra
18 januari 2024

Ik ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Goed overleg en afspraken worden allemaal nagekomen. Omdat er nogal wat houtrot tevoorschijn kwam moest er veel hersteld worden. Vakwerk afgeleverd. Een aanrader!

Fam. Raijmaekers
2 november 2016

Wij hebben in april de sleutel van ons nieuwe huis gekregen en wilden het zo snel mogelijk binnen en buiten geschilderd hebben. Jasper heeft alles binnen de planning goed en netjes opgeleverd. Wij zijn super tevreden hoe hij werkt, snel vakkundig en netjes en tot in de late uurtjes. Jasper super bedankt! En zeker tot de volgende keer.

Fam. Raijmaekers

Bekijk hier de foto's

Ulehake, Veghel
5 maart 2015

JKschilderwerken heeft mijn huis een complete metamorfose gegeven. Van boven tot onder alles tip top in de lak, en ook de plafonds en wanden fris&helder. JKschilderwerken: Betrouwbaar, netjes, oog voor detail, en zeer secuur. Zeker een aanrader.

Mevrouw Ulehake, Veghel

Bekijk hier de foto's

Fam. Raijmeakers, Veghel
6 februari 2015

Jasper kanters heeft ons huis van binnen helemaal hoogglans gelakt. Het is heel mooi geworden. We zijn er super blij mee. JK schilderwerken mag in het voorjaar onze buitenkant schilderen. JK schilderwerken zeker een aanrader.

Bekijk hier de foto's

Harm en Sanne
8 januari 2015
"We hebben in december onze bovenverdieping laten opknappen door JK schilderwerken. De kozijnen zijn geschilderd, de hele badkamer is voorzien van een nieuwe laag verf. Daarnaast hebben we een lekkage gehad, waardoor een grote schimmelvlek is ontstaan. JK schilderwerken heeft dit vakkundig schoongemaakt en geïsoleerd. Er is niets meer van te zien. We hebben meteen een afspraak gemaakt om het buitenwerk in het voorjaar aan te pakken."
Harm en Sanne .
Referentie Frans en Malou
7 januari 2015

Hallo Jasper,

Wij zijn super bij met jou vakkundige werk.
Een lekker druk baasje ben jij wat tussen de bedrijven door nog snel wat afspraakjes heeft.
En niets gaat ten koste van de kwaliteit, geweldig.
Al moet er een deurtje of wandje voor de tweede of zelfs derde keer, geen gemopper.
Kwaliteit gaat voor alles.

Groetjes Frans en Malou

Bekijk hier de foto's

Fam. Boeren:
20 november 2014

JK Schilderwerken Veghel heeft in het najaar 2012 en voorjaar 2013 zowel de binnenkant als de buitenkant van onze woning op De Scheifelaar geschilderd. Jasper is enthousiast, is betrokken bij zijn werk en levert wat hij belooft. Goed advies over kleur en verf, duurzame materialen op professionele wijze verwerkt en alles geleverd binnen de planning. Wij zijn zeer tevreden. Prima werk!

Bekijk hier de foto's

Familie Aalders, Veghel
18 november 2014

Afgelopen voorjaar heeft Jasper de buitenkant van ons huis onder handen genomen. Vooraf even samen de kleuren afgestemd waarna Jasper aan de gang gegaan is. 2 weken later zat alles weer netjes in de verf en kunnen de kozijnen, deuren en carport er weer een aantal jaren tegenaan.
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Naast het vakmanschap is Jasper ook een gezellige kerel, die tijdens het schilderen ook van een babbeltje houdt.

Kortom, wij adviseren zeker om met JK Schilderwerken contact op te nemen voor een goed advies en een goede prijs/kwaliteit van zijn werkzaamheden.

Henk en Anja Kanters:
5 november 2014

"Dankzij de werkzaamheden van Jasper Kanters Schilderwerken staat onze schuur er weer jaren netjes bij."

Nogmaals bedankt.

Bekijk hier de foto's

Fam. Kempenaars:
5 november 2014

"Jasper,
Je hebt goed werk geleverd
ons huis ziet er weer pico bello uit
tot een volgende keer."

Groeten van de familie Kempenaars.

Mevr. van den Broek-Vrenken:
5 november 2014

"Jasper heeft met volle inzet prima werk geleverd.
Een betrouwbare en gezellige vent om in huis te hebben. Ruimt 's avonds alles keurig op."

Fam. Gabeler:
5 november 2014

"Een groot compliment!

Willen wij graag geven aan Jasper. Gedurende twee weken heeft hij ons huis flink onder handen genomen.Het resultaat is prachtig. Er werd geschuurd, gegrond, gelakt. Buiten de boeiboorden, binnen alle deuren, kozijnen en alles waar zijn oog op viel en hard een likje verf kon gebruiken. Efficiënt en netjes is zijn werk, als persoon is hij te vertrouwen, zijn rekening meer dan acceptabel, wat willen we nog meer. In elk geval dat hij (als het weer nodig is) tijd voor ons in zijn agenda zet en weer terug komt."

Dank voor je inzet.

Fam. Jones – van Schaijk:
5 november 2014

"Ons huis is nu het mooiste huis in de straat. Dankzij JK schilderwerken Veghel is het elke dag een plezier om thuis te komen."

Fam. van Zutphen:
5 november 2014

"JK schilderwerken heeft echt vakwerk geleverd bij onze woning: alles zit superstrak in de laken de randen/kitnaden zijn keurig. Daarbij heeft Jasper goed meegedacht met de kleurstelling en ons op het idee gebracht om onze woning wit te schilderen. Een echte metamorfose is het resultaat en we genieten er nog elke dag van!"

Bekijk hier de foto's

Fam. v/d Boogaart:
5 november 2014

''Jasper is al geruime tijd bij ons bezig.Wat ons eigenlijk al meteen opviel, is dat Jasper erg netjes werkt. Plakt alles wat nodig is keurig netjes af. Jasper is een prettig persoon in de omgang. Het resultaat mag er zijn, we zijn erg tevreden en kunnen JK Schilderwerken zeker aanbevelen!''

Henk en Anja Kanters:
5 november 2014

''We zijn zeer tevreden over Jasper Kanters,
van JK Schilderwerken uit Veghel.

Keurig
Accuraat
Betaalbaar
Verf: Top Kwaliteit

JK Schilderwerken kortom een aanrader .''

Bekijk hier de foto's

Rob en José van Dijk, Sportstudio Rob van Dijk:
5 november 2014

www.sportstudiorobvandijk.nl

“In de bouwvak heeft Jasper ons huis geschilderd, het is een plaatje geworden.
Alle scheurtjes en naadjes zijn gekit, alles is geschuurd en in de grondverf gezet, daarna is alles afgelakt, waardoor het lijkt alsof het een plastic laagje heeft gekregen.
Dus als u op zoek bent naar een goeie schilder, dan heeft u hem bij deze gevonden. JK Schilderwerken is een goed bedrijf met een hard werkende schilder, die niet te veel pauze's neemt en zijn werk serieus neemt!"

Bekijk hier de foto's

Hanny Verbruggen:
5 november 2014

“Ik wilde even laten weten dat ik heel blij ben met jouw schilderskunsten! Alles zit weer gelikt in de verf en kan weer tegen ons regenklimaat. Zoekt u een schilder? Ik raad JK Schilderwerken absoluut aan. Goede materialen, net werk, betaalbaar en altijd alles netjes opgeruimd. Kortom, een aanrader ..."

Pierre Jansen, Autobedrijf Jansen:
5 november 2014

“JK Schilderwerken Veghel heeft in de zomermaanden van 2011, ons karakteristiek vooroorlogs herenhuis aan de Toon Bolsiusstraat te Schijndel (waaraan groot achterstallig onderhoud zat) na vakkundig schilderwerk, weer geheel in zijn oorspronkelijke staat teruggebracht. Dit tot zeer grote tevredenheid van mij. Daarnaast heeft JK Schilderwerken ook een aantal winkelpanden van ons een onderhoudsbeurt gegeven. Dit is ook helemaal naar onze wensen volbracht. Kortom puur vakmanschap. In de toekomst zullen wij zeker gebruik blijven maken van de diensten van JK Schilderwerken Veghel.”

Bekijk hier de foto's

Berry de Graauw, Berry’s Haarmode:
5 november 2014

www.berrys-haarmode.nl/

“De eerste indruk van JK Schilderwerken Veghel was zeer positief. We kregen zeer goede tips om een nog beter en mooier resultaat te krijgen dan het al was. De kleuranalyse ging soepel, de schilder had erg veel verstand van de kleuren. Het voldeed helemaal aan mijn wensen. De resultaten zijn kwalitatief hoogwaardig. En de prijs/kwaliteitsverhouding is ook nog eens goed.”

Bekijk hier de foto's

Twan van der Aa, Autobedrijf Van der Aa:
5 november 2014

www.vanderaa-autos.nl/

“JK Schilderwerken Veghel heeft in 2011 en 2012 ons gehele bedrijfspand op de Industrieweg in Schijndel geschilderd. Zowel de showroom als de werkplaats heeft een geheel moderne look gekregen en alles is perfect tot in detail geschilderd, getext en geplamuurd. Het is met hoogwaardige verf en materialen afgewerkt. Het geheel is mooi strak en glanst als een mol onder zijn staart! Wij zijn heel erg tevreden en een bezoek aan ons bedrijf om te komen kijken is altijd mogelijk.”

Bekijk hier de foto's

Fam. de Vries, Oktober 2014:
5 november 2014

 
JK Schilderwerken Veghel Referentie oktober 2014

"Ons huis was weer aan de beurt voor een nodige schildersbeurt. Via een vriend kreeg ik de tip om Jasper eens uit te nodigen en dit was de moeite waard.

Het huis was geheel wit en op zich best mooi maar wij wilde nu toch wat anders.

Ik wist wat ik wilde, maar het moest toch bevestigd worden dat dit mooi zou gaan worden.

Jasper gaf deze bevestiging en wist zeker dat mijn plan zeer mooi zou gaan worden. Na enkele dagen voorwerk werd het eerste kozijn in de nieuwe kleur geschilderd en dit resultaat was al prachtig. Na 2½ week was het huis klaar en het is geweldig geworden, we hebben ook zeer veel leuke reacties gekregen van mensen die het prachtig vinden. Het huis heeft door deze kleur een klassieke, maar toch een moderne uitstraling gekregen, precies wat we wilde.

Jasper is een zeer ervaren en prettig persoon om mee samen te werken en komt met goede tips waar je wat aan hebt. Daarbij een zeer harde werker die kwaliteit aflevert met de goede materialen.

Zeer zeker een aanrader."

Fam de Vries uit Handel

Bekijk hier de foto's

Fam. van Hulten:
5 november 2014

''Super mooi werk geleverd. Bedankt ook voor de gezellige weken, JK schilderwerken Veghel echt een aanrader."

Bekijk hier de foto's